Vragen?

085-0605679

Keukenbrand voorkomen

Elke dag vinden er 1 of meerdere keukenbranden plaats in Nederland. Het is de meest voorkomende vorm van brand. Gelukkig is het aantal slachtoffers hierbij beperkt. Keukenbranden brengen vooral veel schade en ongemak aan het huis zelf en de omgeving. De getroffen huizen zijn tijdelijk onbewoonbaar, bewoners moeten dus tijdelijk ergens anders wonen met alle gevolgen en ongemakken van dien. 

Het kan iedereen overkomen, ook u

Een pannetje laten staan op het vuur, dat kan iedereen overkomen. Het kan het begin zijn van een enorme keukenbrand. Op 30 september 2017 heeft de Amsterdamse brandweer 3 kinderen gered uit de slaapkamer van een woning waar brand was ontstaan in de keuken. Gelukkig konden de kinderen dit navertellen. Dit incident staat niet op zichzelf. Onderaan deze pagina staat een greep uit de meest recente keukenbranden. De berichten komen uit twitter.

Een kookalarm helpt keukenbranden te voorkomen

Is het mogelijk keukenbranden te voorkomen? Ja maar alleen met een technische oplossing is daar voldoende zekerheid voor te geven. De mens is nou eenmaal makkelijk afgeleid en wil nog wel eens wat vergeten.

De oplossing ligt in een simpel klein appaartje. De Stove Guard. Dit is een kookalarm die de gassen, die  vrijkomen bij het koken in de gaten houdt en alarm slaat als deze te heet worden. En dit alles nog voordat er brand kan ontstaan!

Bestel nu uw Stove Guard kookalarm en voorkom keukenbrand bij u thuis!

Deel op social media:

Gerelateerde artikelen