Vragen?

085-0605679

U heeft het recht uw bestelling geheel of gedeeltelijk tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het product dient zoveel mogelijk in de originele verpakking retour gestuurd te worden. De verpakking mag geopend zijn, u mag het product uitproberen. Probeer echter wel de verpakking zoveel mogelijk heel te houden en ook alle accessoires/boekjes mee te sturen, dan kunnen wij het product, mocht u het retourneren, ook weer opnieuw verkopen.

Als u uw bestelling geheel retour stuurt en wij ontvangen deze in goede staat krijgt  het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen, na ontvangst van de retour, terugbetaald van ons. Als u uw bestelling gedeeltelijk retour stuurt betalen wij alleen het orderbedrag van het retour gestuurde artikel aan u. De kosten om uw artikel(en) retour te sturen naar ons zijn voor u eigen rekening.

Wat moet u doen om van uw herroepingsrecht gebruik te kunnen maken?

Vul het formulier voor herroeping hiernaast in. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour door ons ontvangen is. Wij houden u tijdens deze periode tussentijds op de hoogte van het verloop.